Jasnovidka

jasnovidka-jasnovidnost

Strošek klica na številko 0906466 iz omrežja Telekom je 1,69 eur/min, iz A1 2,66 eur na min, iz T2 1,80 eur/min in iz Telemach 2,59 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Vse cene vsebujejo DDV.  Podrobneje preberite tukaj

Jasnovidka se predstavi

Zelo sem vesela, ker ste si vzeli dragocen čas in ga namenili obisku spletne strani jasnovidka.com

Ko sem razmišljala kako naj se predstavim, sem najprej pomislila na nekaj podobnega življenjepisu. A po posvetu z angeli sem to misel opustila. To ne bi imelo nobenega pomena.

Sama sem le posrednik med svetovi, med nivoji, med vibracijami. Moja naloga je, da ljudje, ki so omejeni s prostorom in časom spoznajo, da je življenje pomembneje od vsakodnevne norišnice.

Jasnovidka se predstavi

Ljudem rada sporočam tisto, kar je za njih pomembno. Rada povem to, kar vidim. Ponavadi so to neprecenljive informacije, ki jih nihče ne bi smel spregledati.

Jasnovidka – kako pomagam

Ko nekdo sprašuje za službo, ljubezen, zdravje, posel ali denar, je zelo pomembno, da vidi celotno sliko preden sprejme kakršnokoli odločitev.

Vsak posameznik je kralj ali kraljica svojega življenja. Moja naloga je le prišepetati kakšen nasvet, da posameznik začuti svojo osebno moč in da začuti svojo prihodnost.

Vabim vas, da me pokličete in mi zastavite vprašanja. Z veseljem vam bom odgovorila.

Jasnovidka danes

Dandanes je delo, ki ga opravlja, mnogo bolj na udaru, kot je bilo to pred časom. Včasih je imela jasno vlogo v družbi, v današnjem času pa je njena vloga mnogokrat zabrisana ali nejasna.

Zakaj?

Ker se sposobnost, kot je jasnovidnost počasi, a zagotovo, razkriva vsem, ki si to želijo. Edina težava, ki jo ljudje še vedno ne dojemajo, je, da je potrebno za razvoj tako pomembne sposobnosti, kot je to jasnovidnost, vložiti svoj čas. Prava jasnovidka ali jasnovidec lahko postane vsak, ki se osredotoči na iskanje notranjega miru in obenem s posebnimi vajami vzpodbuja razvijanje jasnovidnih sposobnosti.

Veliko ljudi me sprašuje, če sem res prava jasnovidka. Odgovorov je lahko več, vam pa prepuščam oceno ali sem dobra jasnovidka ali ne.

Pokličite me in mi postavite vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo.

3 thoughts on “Jasnovidka

 1. Lenka

  Dobry Den Prajem
  Potrebovala by som jasnovidku ,ktora by ma informovala o tom co ma caka v zivote …Prosim Ozvite sa mi ak sa najde jasnovidka ,ktora neziada financnu odmenu…Prava jasnovidka by tuto odmenu odmietla…

  Za porozumenie Dakujem s uctou a pozdravom

  Lenka

  Reply
  1. jasni-9-man Post author

   Pozdravljena.

   Jest bi pomagala, samo jezika pa na žalost ne znam.

   Želim vam vso srečo.

   Reply
 2. Pingback: Vedeževalka in jasnovidka Zvezdana - voščilo | Jasnovidka.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja