Vedeževanje in prerokovanje

Vedeževanje, prerokovanje in jasnovidka

Ljudje, ki me pokličejo in se pogovarjajo z mano, me pogosto sprašujejo, če se grem vedeževanje, drugi spet če se grem prerokovanje, tretji pa če sem sploh jasnovidka.

Moj najpogostejši odgovor je ta, da mi karte za vedeževanje, ko jih, če jih sploh uporabljam, pomagajo pri ugotavljanju detajlov, ki mi skozi jasnovidni uvid uidejo ali pa jih enostavno ne zaznam. Pač niso vsi dnevi odlični za jasnovidnost….tudi Vesolje ima svoja pravila in svoje zakonitosti, ki jih ne morem kar tako spregledati.

Osebno vedeževanje in prerokovanjejasnovidka in vedeževanje ne smatram za nič slabega, če so le odgovori, ki jih dobim s tehnikami za vedeževanje, pravilni. Pri vedeževanju si tisti, ki vidijo prihodnost, pomagajo s kartami, jasnovidke pa v glavnem kart ne potrebujemo. Si pa zato pomagamo z drugimi, nevidnimi “rekviziti”.

Zelo sem ponosna, da pri svojem delu, če že uporabljam karte za vedeževanje, uporabljam remi karte. Sem namreč ena redkih, ki napoveduje s pomočjo remi kart. Ljudje največkrat uporabljajo ciganske karte ali tarot karte, sama pa največji jasnovidni stimulans dobim skozi remi karte.

Zato vas vabim, da me pokličete in mi zastavite vprašanje. Videli boste, da se le redkokdaj zmotim, če se sploh. Saj veste….vaša usoda ni popolnoma zapisana, je pa nakazana skozi vaše delovanje v tem trenutku.

“Nič ni narobe, če nekdo uporablja karte za vedeževanje ali pa kaj drugega. Vse to je namenjeno prebujanju intuicije, s katero potem vedeževalka ali jasnovidka zaznava prihodnost.”

Jasnovidka Zvezdana

Zakaj vedeževanje?

Včasih je bilo vse drugače. Včasih ni bilo toliko elektromagnetnega sevanja, mobilnih telefonov, interneta in ostalih modernih tehnologij, ki preko zraka prenašajo informacije in vso ostalo, na žalost nujno potrebno “elektronsko kramo”.  Zato so bili tudi moji uvidi bolj hitri in čisti. Sedaj pa se tu pa tam poslužujem raznoraznih tehnik za vedeževanje, med drugim tudi vedeževanja s kartami.

Je pa tudi res, da povprečen posameznik vse tlači v isto malho, tako vedeževanje kot tudi jasnovidnost. Vsi gledamo v prihodnost, zato je to vse vedeževanje. Dejansko pa osebno remi karte za vedeževanje uporabim samo takrat, ko čutim, da je to potrebno. Kot pravim: včasih je bilo to drugače.

Ampak dobro, naj bo tako. Vsaka stvar je za nekaj dobra … tudi karte za vedeževanje prav pridejo.

Zato vas ponovno vabim, da me pokličete. Naj si gre za vedeževanje ali intuicijo. Želim vam pomagati in napovedati vašo prihodnost. Pa naj bo to jasnovidni vpogled ali vedeževanje.

Intuicija in vedeževanje gresta tokrat z roko v roki vam v pomoč.

One thought on “Vedeževanje in prerokovanje

  1. Dragica

    Spoštovani. Za tehtnice ste v sploßnem napovedali novo boljše življnje. Jaz zase vem, da staro odhaja, saj se je končalo vse, kar sem imela in za kar sem mislila, da je trdno. Le da to, kar prihaja, ni boljše. Izgubila sem službo, dozivela prometno nesreco, že dlje çasa sem zaradi psihe na olnißki… Gospa strah me je, kaj prihaja v moje življenje in kakšno bo. Najbolj me skrbi, ali bom sploh imela delo in če ne, od česa om živela. Sem pa tehtnica, očitno z izjemno težko usodo. Dragica

    Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja