Skoči na vsebino

Vedeževalka in jasnovidka vam pišem pismo

vedeževalka in jasnovidka piše pismo

Vedeževalka in jasnovidka pišem to pismo zato, da se zahvalim vsem, ki ste me dosedaj poklicali ter z menoj podelili vaše težave in vaše razmišljanje. Upam, res upam, da ste bili z menoj zadovoljni in da so vam moji uvidi v vašo prihodnost pomagali.

Imam vas zelo zelo rada

Moram vam povedati, da zelo veliko časa v dnevu posvečam prav vam, ki me pokličete. Skrbi me kaj se z vami dogaja. Skrbi me bolj kot si vi lahko mislite.

Vsakemu, ki me pokliče, se posvetim z dušo in s toplino. Vsi tisti, ki ste me poklicali, dobro veste, da je tako.

Verjamem, da je cilj vašega klica moja pomoč, moj nasvet, moj pogled v prihodnost. In verjemite, da se za vsakega od vas potrudim do zadnjega atoma moje moči.

V bistvu sem najprej jasnovidka, potem vedeževalka

Veliko je vedeževalk in jasnovidk na spletu in veliko je reklam v časopisih. Mnenje katera je dobra in katera ne prepuščam vam. Sama sem pričela kot vedeževalka, potem pa se mi je pričelo odpirati. In pravijo, da sem postala dobra jasnovidka.

A dovolj o meni. Vi ste pomembni!!!

Želim vam povedati še veliko, o vas veliko …

Vem, da so čustvene težave tiste, ki lahko človeka tako onemogočijo, da se mu posledično tudi na drugih področjih vse ruši.

Zato vam želim, da bi se tudi vam začele premikati zadeve v novih smereh, v boljših smereh. Želim vam, da bi težave, ki jih imate, postale preteklost. Da bi se vaše želje končno pričele realizirati in da bi se z dvignjeno glavo, z novimi izkušnjami in notranjo močjo postavili zase.

Mnogi med vami boste na poti potrebovali pomoč, navdih, nasvet in jasnovidni vpogled v dogajanje v vaši prihodnosti. Zato vas vabim, da me pokličete takrat, ko boste to rabili.

dobra vedeževalka na 0906466

Lahko si tudi kaj več preberete na blogu jasnovidke, ki ga pišem. Lahko preberete več o jasnovidnosti, vedeževanju, se bolj približate tematiki tudi malo drugače. Počasi počasi bo stran postajala vedno večja in večja in bo zato tudi informacij vedno več in več.

Verjamem v vas, verjamem v vaše moči, verjamem v boljši jutri za vse vas. Vaša vedeževalka in jasnovidka.