Vedeževalka in jasnovidka Zvezdana za vas

By | 21. 11. 2012

Vedeževalka Zvezdana piše vam …

*

Leto 2012 se bližah koncu. To je tisto leto, o katerem tudi sama že veliko let poslušam, da je zadnje na tem svetu. Včasih sem to še jemala resno, vedeževalka Zvezdana z roko v roki z vami na poti v prihodnostsedaj pa se temu samo smejem. Kot vedeževalka ali pa kot jasnovidka lahko rečem, da bo 21.12.2012 bo minil brez pretresov za večino prebivalstva. Seveda se lahko na različnih koncih sveta zgodi kaj posebnega, kar bo zaznamovalo letošnji december in dotični datum. Hvala Vesolju pa izgleda, da bo v Sloveniji vse ok. Ampak dobro ….. vsaka stvar in vsak dogodek ima svoj namen.

Vedeževalka Zvezdana vas ima rada

Tale prispevek pišem zato, da se vam zahvalim vsem, ki ste me v letošnjem letu 2012 poklicali ter z menoj podelili vaše težave in vaše razmišljanje. Upam, res upam, da ste bili z menoj zadovoljni in da so vam moji uvidi v vašo prihodnost pomagali.

Moram vam povedati, da zelo veliko časa v dnevu posvečam prav vam, ki me pokličete. Skrbi me kaj se z vami dogaja. Skrbi me bolj kot si vi lahko mislite.

Vsakemu, ki me pokliče, se posvetim z dušo in s toplino. Vsi tisti, ki ste me poklicali, dobro veste, da je tako.

Verjamem, da je cilj vašega klica moja pomoč, moj nasvet, moj pogled v prihodnost. In verjemite, da se za vsakega od vas potrudim do zadnjega atoma moje moči.

Vedeževalka na potenco – jasnovidka

Veliko je vedeževalk in jasnovidk na spletu in veliko je reklam v časopisih. Mnenje katera je dobra in katera ne prepuščam vam.

Sama sem pričela kot vedeževalka, potem pa se mi je pričelo odpirati. Več o delu kot vedeževalka in jasnovidka si lahko preberete na linku.

A dovolj o meni. Vi ste pomembni!!!

Jasnovidka in vedeževalka Zvezdana vam želim povedati še nekaj

Vem, da so čustvene težave tiste, ki lahko človeka tako onemogočijo, da se mu posledično tudi na drugih področjih vse ruši.

Želim vam, da bi se v prihajajočem letu 2013 pričele tudi vam premikati zadeve v novo smer, v boljšo smer. Želim vam, da bi težave, ki jih imate, postale preteklost. Da bi se vaše želje končno pričele realizirati in da bi se z dvignjeno glavo, z novimi izkušnjami in notranjo močjo postavili zase.

Mnogi med vami boste na poti potrebovali pomoč, navdih, nasvet in jasnovidni vpogled v dogajanje v vaši prihodnosti. Zato vas vabim, da me pokličete takrat, ko boste to rabili.

“Moj telefon je 0906466. Tudi če me v tem trenutku ne boste poklicali, bi bilo dobro, da si to številko sedaj shranite v vaš mobilni telefon. Številko 0906466 si lahko shranite pod ime vedeževalka, pod ime jasnovidka ali pa samo pod ime Zvezdana.”

Verjamem v vas, verjamem v vaše moči, verjamem v boljši jutri za vse vas.

Vaša vedeževalka in jasnovidka Zvezdana.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja