Jasnovidnost

Jasnovidnost mnogi smatrajo za nekaj nedosegljivega, za nekaj svetega in nekaj posebnega. Tudi sama spoštujem to, saj vem kako težko je vzdrževati odprt jasnovidni “kanal”.

Jasnovidnost je dar, ki ga je potrebno negovati, vzpodbujati, razvijati in spoštovati.

jasnovidnost je darilo Univerzuma vsakemu posameznikuVeliko ljudi sploh ne ve, da dar jasnovidnosti ne prinaša samo dobrih stvari, ampak tudi slabe. Tako, kot lahko jasnovidka zasluti, začuti in vidi prihodnost svojih klientov, začuti in vidi tudi prihodnost svoje družine. In ko se vidijo slabe stvari, je to zelo težko povedati, saj si ne želimo prestrašiti človeka.

Jasnovidnost ima svoj jezik, svojo simboliko, ki jo jasnovidke prevajajo v ljudem razumljiv jezik. Zgodi pa se, da se neka simbolika lahko izpolni na več načinov. Mnogokrat so videnja tako napredna, da sama sebi ne verjamem. Skušam sprejeti vse, kar vidim, da ne motim pritoka infomacij, nato pa vse skupaj interpretiram.

Zelo znan primer je primer, ki ga je napisal znameniti Nostradamus. Videl je “leteče svinje”, videl je nekaj njemu nerazumlivega, zato je zadevo napisal dobesedno. Danes vemo, da je videl vojaške pilote.

Ne bom pretiravala, če napišem, da se v vsakem človeku zbira jasnovidni čut. Nekaterim se to kaže kot “sem vedela, da bo tako”; drugi pa čut jasnovidnosti razvijajo s pomočjo literature. Kako je to mogoče sprašujete? Drugi izraz za jasnovidnost je intuicija. ta izraz se uporablja predvsem v širokih krogih ljudi, kjer je beseda jasnovidnost pospremljena s kritičnimi besedami, izraz intuicija pa pri taistih ljudeh zelo dobro sprejeta.

Vabim vas, da me pokličete in mi zastavite vprašanja, na katera bi radi, da vam odgovorim. Verjamem, da vam bom z odgovorom v veliki meri pomagala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja