Skoči na vsebino

Dobra jasnovidka vam v korist

Če sem dobra jasnovidka ali nisem boste presodili sami. Zato vas vabim, da me za vse vaše tegobe pokličete in vprašate karkoli vas zanima. Ni mi vseeno za vas zato se bom za vsakega maksimalno potrudila in mu dala dobre odgovore.

Kaj pa pravzaprav je dober odgovor sprašujete? Odgovor, ki vam bo povedal resnico. Morda bo resnica bolela, morda pa vam bo odleglo in se vam bo kak kamen odvalil od srca. Obenem bom vsakemu pokazala in nakazala tudi korake, ki bi jih bilo dobro narediti, da bi bila prihodnost veliko lepša kot je za vas ta trenutek.

Odgovarjam na vsa vprašanja v zvezi z ljubeznijo, simpatijami, ljubicami, ljubimci, družino, službo, poslom, denarjem, osebno srečo, osebnim počutjem, ….; Veliko je vprašanj. Vem, da imate veliko vprašanj.

Pokličite me. Naj postanem za vas super jasnovidka

dobra jasnovidka na 0906466

Strošek klica na številko 0906466 iz omrežja Telekom je 1,69 eur/min, iz A1 2,66 eur na min, iz T2 2,00 eur/min in iz Telemach 2,59 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Vse cene vsebujejo DDV.  Podrobneje preberite tukaj

Jasnovidka se predstavim

Zelo sem vesela, ker ste si vzeli dragocen čas in ga namenili obisku moje spletne strani. Ko sem razmišljala kako naj se predstavim, sem najprej pomislila na nekaj podobnega življenjepisu. A po posvetu z angeli sem to misel opustila. To ne bi imelo nobenega pomena.

Sama sem le posrednik med svetovi, med nivoji, med vibracijami. Moja naloga je, da ljudje, ki so omejeni s prostorom in časom spoznajo, da je življenje pomembneje od vsakodnevne norišnice.

Ljudem rada sporočam tisto, kar je za njih pomembno. Rada povem to, kar vidim. Ponavadi so to neprecenljive informacije, ki jih nihče ne bi smel spregledati.

jasnovidka vam lahko pomaga

Kako vam lahko kot dobra jasnovidka pomagam

Ko nekdo sprašuje za službo, ljubezen, zdravje, posel ali denar, je zelo pomembno, da vidi celotno sliko preden sprejme kakršnokoli odločitev. Vsak posameznik je kralj ali kraljica svojega življenja. Moja naloga je le prišepetati kakšen nasvet, da posameznik začuti svojo osebno moč in da začuti svojo prihodnost. Vabim vas, da me pokličete in mi zastavite vprašanja. Z veseljem vam bom odgovorila.

Kako je jasnovidkam danes? Namreč še nekaj sto let nazaj smo bile čarovnice 🙂

Dandanes je delo jasnovidke mnogo bolj na udaru kot je bilo to pred časom. Včasih je imela vsaka jasnovidka jasno vlogo v družbi, v današnjem času pa je njena vloga mnogokrat zabrisana ali nejasna. Se sprašujete sedaj zakaj tako?

Ker se sposobnost kot je jasnovidnost počasi, a zagotovo, razkriva vsem, ki si to želijo. Ljudje se prebujajo. Ljudje dvigujejo zavest. Dobro je to. Edina težava, ki jo ljudje še vedno ne dojemajo, je, da je potrebno za razvoj tako pomembne sposobnosti, kot je to jasnovidnost, vložiti svoj čas.

Dobra jasnovidka ali dober jasnovidec

Vsak lahko postane dobra jasnovidka ali dober jasnovidec, ki se osredotoči na iskanje notranjega miru in obenem s posebnimi vajami vzpodbuja razvijanje jasnovidnih sposobnosti.

Me pa veliko ljudi sprašuje, če sem jaz res dobra jasnovidka. Odgovorov je lahko več, vam pa prepuščam oceno. Vsak lahko pokliče, povpraša kaj okoli svoji težav in potem se bo hitro videlo. To govorim zato, ker nismo vsi za vse. Z mano se boste lahko ujeli ali pa sploh ne.

Zato me pokličite in mi postavite vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo.