Skoči na vsebino

Vedeževanje in prerokovanje

vedeževanje in prerokovanje

Vedeževanje – prerokovanje – jasnovidka

Se grem vedeževanje? Se grem prerokovanje? Ali sem samo jasnovidka brez pripomočkov? Ljudje, ki me pokličejo in se pogovarjajo z mano, me pogosto sprašujejo, če se grem eno, drugo ali tretje.

Moj najpogostejši odgovor je ta, da mi karte za vedeževanje, ko jih, če jih sploh uporabljam, pomagajo pri ugotavljanju detajlov, ki mi skozi jasnovidni uvid uidejo ali pa jih enostavno ne zaznam. Pač niso vsi dnevi odlični za jasnovidnost … tudi Vesolje ima svoja pravila in svoje zakonitosti, ki jih ne morem kar tako spregledati.

Prerokovanje in vedeževanje … nimam slabega mnenja

Prerokovanje in vedeževanje ne smatram za nič slabega, če so le odgovori, ki jih dobim s tehnikami za vedeževanje, pravilni, dobri in kar se da točni. Pri vedeževanju si tisti, ki vidijo prihodnost, pomagajo s kartami, jasnovidke pa v glavnem kart ne potrebujemo. Si pa zato pomagamo z drugimi, nevidnimi “rekviziti”.

Zelo sem ponosna, da pri svojem delu, če že uporabljam karte za napoved prihodnosti, uporabljam ciganske karte. Zaupala vam bom eno skrivnost: popolnoma vse jasnovidke imajo v predali komplet ciganskih kart, pa tarot karte in še veliko drugih pripomočkov. Nobena jasnovidka pa vam ne bo priznala, da to tudi uporablja.

Zato vas vabim, da me pokličete in mi zastavite vprašanje. Pravijo mi dobra jasnovidka. Tukaj je kontakt. Preberite zdaj to in me kontaktirajte. Verjamem, da vam ne bo žal. Saj veste….vaša usoda ni popolnoma zapisana, je pa nakazana skozi vaše delovanje v tem trenutku.

“Nič ni narobe, če nekdo uporablja karte za vedeževanje ali pa kaj drugega. Vse to je namenjeno prebujanju intuicije, s katero potem vedeževalka ali jasnovidka zaznava prihodnost.”

Zakaj vpogled v prihodnost ali kot se temu reče tudi prerokovanje?

Včasih je bilo vse drugače. Včasih ni bilo toliko elektromagnetnega sevanja, mobilnih telefonov, interneta in ostalih modernih tehnologij, ki preko zraka prenašajo informacije in vso ostalo, na žalost nujno potrebno “elektronsko kramo”.  Zato so bili tudi moji uvidi bolj hitri in čisti. Sedaj pa se tu pa tam poslužujem raznoraznih tehnik za vedeževanje, med drugim tudi vedeževanja s kartami.

Je pa tudi res, da povprečen posameznik vse tlači v isto malho, tako prerokovanje kot tudi jasnovidnost. Vsi gledamo v prihodnost, zato je to vse vedeževanje. Dejansko pa osebno ciganske karte uporabim, ko čutim, da je to potrebno. Kot pravim: včasih je bilo to drugače.

Ampak dobro, naj bo tako. Vsaka stvar je za nekaj dobra … tudi karte za napoved prihodnosti prav pridejo. Intuicija in vedeževanje gresta z roko v roki vam v pomoč, ne pozabiti tega.